INTIMI - TIJD met je vrouw zijn

INTIEM zijn met jezelf...

4 interactieve en boeiende avonden over de ontdekkingsreis met je Intieme Vrouw- Zijn. In een ver verleden zijn zovele andere vrouwen ons voorgegaan in het delen van kennis en wijsheden omtrent intimiteit en seksualiteit. Ben jij nieuwsgierig om samen met andere toffe vrouwen te ervaren hoe 'krachtig' en vooral 'erg vrouw' dit kan zijn?

Naast de anatomische kennis van vulva, borsten, bekken, baarmoeder... verken je je eigen innerlijke seksualiteit, Heel eenvoudige oefeningen uit de Tao, seksuologisch lichaamswerk, visualisaties, meditaties, dans... leren je uit je hoofd en in je lijf te zakken. Je wordt je bewuster van je gevoelens en je verlangens, van de essentie van jouw vrouw-zijn op dat moment.

Een kleine groep vrouwen samen op weg. Genieten, rusten, leren en delen van vrouwelijke intieme wijsheden. We creëren samen een veilige bedding waarin we elkaar dragen, waarin we gedragen worden.

Dit doen we in een kleine groep, gekleed en met respect voor jouw grenzen.

Zin om te proeven? Helemaal welkom!

Schilderij: Sophie Stok

 

Aanmelden en betalen

Praktische info

Je bevestigt jouw inschrijving met het overschrijven van jouw bijdrage (een eerste sessie op voorhand betalen kan) en daarmee is je reservatie voor de workshop rond. Indien je bijdrage niet geregistreerd werd twee weken na je aanmelding, vervalt je inschrijving.

Waar:

Deze uitdagende tijd nodigt uit om met een kleine groep samen te zijn. Hiervoor ga ik met jullie de NATUUR  in en hebben we sowieso natuurlijke ventilatie;) We behouden uiteraard afstand. Doe je mee? De locatie bevindt zich in de buurt van Haacht - Leuven.

Wanneer:
Zaterdagnamiddagen: 13/06 - 20/06 - 27/06 - 4/07 telkens van 14.00 t.e.m. 17.00
Prijs: €35 per keer (€140 voor 4 namiddagen) Je engageert je graag voor het hele traject en beslist zelf op welke manier je wenst te betalen.

INTIMI - TIJD met je vrouw zijn

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x