Ervaringen

format_quote

Je aanraking was een geschenk voor me, een aanraking van het hart doorheen je handen. Ik besefte voor het eerst dat er een lijntje bestaat tussen seksualiteit en spiritualiteit.

Edward

format_quote

Je aanraking raakte ook mijn verdriet en ik kon heling ontvangen. Ik ben je zo dankbaar want ik zie nu zo helder dat ik in mijn relaties steeds ‘de gever’ was/ben

Griet

format_quote

Ik voelde me gezien. Er was geen oordeel en mijn lichaam kon helemaal tot rust komen. Hierdoor ontstond er ruimte om oude wonden te helen.

Jan

format_quote

7 jaar geleden kreeg ik herpes. Eerst was er de schok, het ongeloof gevolgd door schuldgevoelens, wrok en walging. Dankzij je erkennende aanraking en de veilige bedding die je daarin aanbiedt vind ik nu eindelijk de ruimte om mezelf in vrijheid te voelen. Het is voor mij een ervaring van onschatbare waarde te kunnen zijn zonder oordeel.

Monica

format_quote

Door het littekenweefsel van mijn borsten te masseren kreeg ik volle aandacht voor de diepere fysieke laag van het litteken die ik nog nooit had gevoeld of durfde voelen. Mijn litteken is nu meer deel van mij , het mag er volledig zijn en het heelt zich van binnenuit door de aanraking.

Nadia

format_quote

Leven bestaat uit genieten en leren. Leren is ook je lichaam ontdekken. Op een alerte wijze leert Helena jou in contact met je lichaam te komen. Maar wat haar uniek maakt is dat ze daarbij ook stil staat en jou leert om je eigen behoeftes kenbaar te maken. Ken je die niet, of uit je ze onvoldoende, dan staat dat gelijk aan je eigen leven in de kiem smoren. Dat mogen ”oefenen" tijdens het ontdekken van je lichaam, geeft je in het echte leven meer zeggenschap en uitstraling. Het creëert ook de broodnodige transparantie binnen je relatie. En het maakt waar, wat ze zeggen: het meervoud van ”lef” is leven.

Johannes

Ervaringen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x