Healing Nature

Healing Nature

Het corona-virus heeft de voorbije maanden wellicht ook jouw brein gekleurd, op een manier die je nooit meer zal vergeten. Merk je op dat je lichaam, doorheen alles wat er in en rondom jou gebeurt in een stress-modus terecht gekomen is? Dat ook je seksuele energie, je levensstroom minder voelbaar geworden is?

Ook ikzelf heb gemerkt dat de disharmonie in de wereld rondom mij, heel wat gebieden in mezelf in onbalans brengt. Bijna dagelijks vertoef ik nu in de natuur. Ik vertraag, dompel me onder in het groen, open mijn zintuigen en ontdek de helende werking op diep celniveau.


Vele wetenschappers hebben de helende kracht van de natuur reeds omschreven. Als Albert Einstein vastliep op een probleem, trok hij de natuur in om zijn creatieve potentieel aan te spreken. Een uitspraak van hem: Look into nature and then you will understand everything better.

In Japan heeft men ‘bosbaden’ het Shinrin-yoku officieel erkend als therapie. Het bosbaden, mindful aanwezig zijn in het bos, heeft een herstellend effect op lichaam en geest; stress vermindert, immuunsysteem versterkt, focus verhoogt, werkt inspirerend op je creativiteit…

En ja…je kan je opnieuw bewust worden van je seksuele Zijn, je levensenergie kan opnieuw gaan stromen... One with nature.


Graag neem ik jou mee op pad…de natuur in…en wil ik een klankbord voor je zijn. Je kan al wandelend met mij in gesprek gaan omtrent jouw seksualiteit. 

Je kan ook kiezen voor meditaties, visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen.... die je dichter bij jouw intieme natuur brengen.

Doorheen de rust en de vertraging ontvang je misschien nieuwe inzichten, geniet je van de eenvoud, van het wonderlijke meesterwerk dat jouw lichaam in wezen is. Wie weet nodigt de natuur je uit naar een nieuw evenwicht en kan je de nodige stappen zetten die deze nieuwe wereld nodig heeft.

Een Intieme NATUURBELEVING: € 75 / uur          (1u 1,5u of 2u , naar keuze)Healing Nature

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x